ΑρχικήΔημότης

Δημότης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τους Δημότες

Ο Δήμος μας έχει ενταχθεί σε χρηματοδότηση ΕΣΠΑ για την ανάπτυξη ενός εξειδικευμένου portal εξυπηρέτησης του Δημότη, μέσω του οποίου οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματα τους στο Δήμο έτσι ώστε να διεκπεραιωθεί από το σχετικό αρμόδιο τμήμα του Δήμου.

Ο κυριότερος σκοπός του συστήματος αυτού είναι να παρέχει απλή και αυτοματοποιημένη λειτουργία στις υπηρεσίες ενός Δήμου για την καταγραφή, παρακολούθηση και απάντηση των αιτημάτων που προέρχονται από τον δημότη.

Το Πληροφοριακό Σύστημα θα λειτουργεί μέσω διαδικτύου (Internet) και με την χρήση του προγράμματος περιήγησης του λειτουργικού συστήματος (Browser) ώστε να είναι προσβάσιμο από οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή, με σύνδεση στο διαδίκτυο και δεν θα απαιτεί την οποιαδήποτε εγκατάσταση στον χώρο του Δήμου ή οποιαδήποτε αγορά σε εξοπλισμό.

Τελικός στόχος του έργου είναι η αύξηση της αποτελεσματικότητας του Δήμου σε καθημερινά προβλήματα, προς όφελος της αποδοτικής τοπικής διακυβέρνησης και της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Το portal θα έχει υλοποιηθεί μέχρι το τέλος του 2015 και θα είναι πλήρως λειτουργικό τόσο για τον Δημότη όσο και για τον Δήμο.

Μέχρι τότε, ο Δημότης για την εξυπηρέτησή του μπορεί να απευθείνεται στις αρμόδιες υπηρεσίες μέσω τηλεφώνου ή email, αφού πρώτα συμβουλευτεί τον αναλυτικό τηλεφωνικό μας κατάλογο.

Επίσης, ο Δημότης μπορεί να καταθέτει και προφορικά αιτήματα, στο τηλέφωνο 800 11 00245 (από 8:00 ως 15:00).

Για χορήγηση αιτήσεων Κατάληψης Κοινόχρηστου Χώρου πατήστε εδώ.

Go to top