Περιορισμός Επισκέψεων σε Στρατόπεδα - Στρατιωτικές Εγκαταστάσεις

Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους του νησιού μας ότι, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων προστασίας κατά της μετάδοσης του κορονοϊού, περιορίζονται στο ελάχιστο οι επισκέψεις ιδιωτών – πολιτών σε στρατόπεδα – στρατιωτικές εγκαταστάσεις – υπηρεσίες του νησιού.

          Οι πολίτες που σκοπεύουν να επισκεφτούν για οποιαδήποτε υπόθεσή τους τις Στρατιωτικές Υπηρεσίες της Σύρου, να επικοινωνούν πρώτα στα παρακάτω τηλέφωνα και διευθύνσεις, προκειμένου να εξυπηρετηθούν ή, αν αυτό δεν είναι δυνατό, να τους χορηγηθεί έγκριση εισόδου.

α. Στρατολογική Υπηρεσία Νοτίου Αιγαίου: τηλ. 22813-60000, 60008- 12, email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

β. 90 ΜΕ: τηλ. 22810-83111, 85366, email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

γ. ΠΝΒ ΣΥΡΟΥ: τηλ. 210-6063123,email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

δ. ΤΕΘ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ : τηλ. 22810-86527, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Go to top